Over ons

Over onsSander Swinkels

Wij zijn een klein buro dat groots adviseert, ontwerpt, tekent, berekent en de juiste documenten verzorgt voor jouw complete omgevingsvergunning. Ook de bouwbegeleiding van je project is bij ons in goede handen. Voordat we met je om de tafel gaan, zoeken we tot in detail uit wat wettelijk is toegestaan op jouw adres. We luisteren goed naar je dromen en wensen, en vertalen deze door naar een haalbare oplossing of een gedegen advies.

Sander Swinkels gaat graag met je om de tafel en zorgt ervoor dat jij nergens omkijken naar hebt. “We regelen alles wat komt kijken bij een vergunningaanvraag. We ouderhouden het contact met de gemeente, corresponderen met externe partijen zoals de constructeur, we berekenen, we toetsen, en verzorgen al het benodigde papierwerk.”

Ook als zakelijke klant kun je bij Sander Swinkels terecht voor extern tekenwerk. Heb je weinig tijd of beschik je niet over de expertise voor het uitwerken van je projecten in bijvoorbeeld 3D of met specifieke software? Dan nemen we je deze werkzaamheden graag uit handen.

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

SONY DSC

Meer van ons zienMet Sander Swinkels

https://sanderswinkels.nl/wp-content/uploads/2020/12/Ontwerp-zonder-titel-7-1-1.png
Contact
Benieuwd wat Sander Swinkels voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Volg ons
Voorwaarden
Download hier de algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op alle projecten van Sander Swinkels.